STN EN 12186: 2016 (38 6418), Systémy zásobovania plynom. Regulačné stanice plynu na prepravu a distribúciu. Funkčné požiadavky. - Havranová, Anna; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 113 Preprava a distribúcia plynu (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12186: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12186 z apríla 2015, ktorá od 1. 4. 2015 nahradila STN EN 12186 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Havranová. Technická komisia: TK 113 Preprava a distribúcia plynu
Dátum účinnosti opravy normy: november 2016
Keywords: normy