STN EN 13445-4: 2016 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 4 Výroba - Gatial, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-4: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13445-4 z januára 2015, ktorá od 1. 1. 2015 nahradila STN EN 13445-4 z apríla 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy