STN EN 13445-6: 2016 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 6 Požiadavky na navrhovanie a výrobu tlakových nádob a častí nádob zhotovených z tvárnej liatiny s guľôčkovým grafitom - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13445-6: 2014