STN EN ISO 13935-1: 2016 (80 0841), Textílie. Ťahové vlastnosti švov na plošných textíliách a konfekčných výrobkoch Časť 1 Zisťovanie maximálnej sily pri pretrhnutí šva metódou Strip (ISO 13935-1: 2014) - Huljaková, Kamila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13935-1: 2014