STN EN ISO 13935-1: 2016 (80 0841), Textílie. Ťahové vlastnosti švov na plošných textíliách a konfekčných výrobkoch Časť 1 Zisťovanie maximálnej sily pri pretrhnutí šva metódou Strip (ISO 13935-1: 2014) - Huljaková, Kamila; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13935-1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 13935-1 z augusta 2014, ktorá od 1. 8. 2014 nahradila STN EN ISO 13935-1 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Kamila Huljaková. Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy