STN EN ISO 13935-2: 2016 (80 0841), Textílie. Ťahové vlastnosti švov na plošných textíliách a konfekčných výrobkoch Časť 2 Zisťovanie maximálnej sily pri pretrhnutí šva metódou Grab (ISO 13935-2: 2014) - Huljaková, Kamila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13935-2: 2014