STN EN 16471: 2016 (83 2178), Prilby pre hasičov. Prilby používané pri hasení požiarov v otvorenom priestore. - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16471: 2014