STN EN 16471: 2016 (83 2178), Prilby pre hasičov. Prilby používané pri hasení požiarov v otvorenom priestore. - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16471: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 16471 z mája 2015 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Katuščáková, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy