STN EN 16473: 2016 (83 2179), Prilby pre hasičov. Prilby používané pri technických záchranných zásahoch. - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16473: 2014