STN P CEN/TS 13649: 2016 (83 4756), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje znečisťovania. Stanovenie hmotnostnej koncentrácie jednotlivých plynných organických zlúčenín. Sorpčná metóda odberu vzoriek a extrakcia rozpúšťadlom alebo tepelná desorpcia. - Borovská, Daša; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 13649: 2014
Táto predbežná norma nahrádza anglickú verziu STN P CEN/TS 13649 z apríla 2015, ktorá od 1. 4. 2015 nahradila STN EN 13649 z apríla 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy