STN EN 71-1: 2016 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 1 Mechanické a fyzikálne vlastnosti - Katuščáková, Gabriela; Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-1: 2014