STN EN 12755: 2001 (07 8324), Fľaše na prepravu plynu. Podmienky plnenia súpravy fliaš na acetylén. - Chnapko, Rudolf; Bendis, Robert; Dania, Jan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12755: 2000 v českom jazyku