STN EN 12754: 2003 (07 8515), Prepravné fľaše na plyny. Fľaše na rozpustený acetylén. Kontrola pri plnení. - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12754: 2001