STN EN 13293: 2003 (07 8517), Fľaše na prepravu plynov. Špecifikácia návrhu a výroby znovuplniteľných bezšvových prepravných fliaš na plyny z normalizačne žíhanej uhlíkovomangánovej ocele na stlačené, skvapalnené a rozpustené plyny do objemu 0,5 litra a oxid uhličitý do 1 litra. - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13293: 2002