STN EN 12257: 2002 (07 8519), Fľaše na prepravu plynov. Bezšvové fľaše s čiastočným kompozitovým obalom. - Rypák, Rudolf; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12257: 2002