STN EN 12257: 2002 (07 8519), Fľaše na prepravu plynov. Bezšvové fľaše s čiastočným kompozitovým obalom. - Rypák, Rudolf; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12257: 2002
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12257 z októbra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy