STN EN 1964-3: 2001 (07 8521), Fľaše na prepravu plynov. Technické podmienky pre navrhovanie a konštrukciu znovuplniteľných bezšvových oceľových fliaš na plyny s vodným objemom od 0,5 l do 150 l vrátane Časť 3 Bezšvové oceľové fľaše vyrobené z koroziivzdorných ocelí s hodnotami Rm menšími ako 1 100 MPa - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert; Dania, Jan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1964-3: 2000 v českom jazyku