STN EN 1964-3: 2001 (07 8521), Fľaše na prepravu plynov. Technické podmienky pre navrhovanie a konštrukciu znovuplniteľných bezšvových oceľových fliaš na plyny s vodným objemom od 0,5 l do 150 l vrátane Časť 3 Bezšvové oceľové fľaše vyrobené z koroziivzdorných ocelí s hodnotami Rm menšími ako 1 100 MPa - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert; Dania, Jan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 103 Tlakové nádoby na přepravu plynů (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1964-3: 2000 v českom jazyku
Spracovateľ: Ladislav Brodňan, Robert Bendis, Jan Dania. Technická normalizačná komisia: TNK 51 Plynárenstvo, TNK 103 Tlakové nádoby na přepravu plynů
Keywords: normy