STN EN 12862: 2002 (07 8526), Fľaše na prepravu plynov. Technické podmienky na výpočet a konštrukciu návratných zváraných fliaš na plyny z hliníkových zliatin. - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert; Dania, Jan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12862: 2000 v českom jazyku