STN EN 12862: 2002 (07 8526), Fľaše na prepravu plynov. Technické podmienky na výpočet a konštrukciu návratných zváraných fliaš na plyny z hliníkových zliatin. - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert; Dania, Jan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 103 Tlakové nádoby na přepravu plynů (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12862: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 12862 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan, Robert Bendis, Jan Dania. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Tlakové nádoby a kotly, TNK 103 Tlakové nádoby na přepravu plynů
Keywords: normy