STN EN 1968: 2003 (07 8529), Prepravné fľaše na plyny. Periodická inšpekcia a skúšanie bezšvových oceľových fliaš na plyny. - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1968: 2002