STN EN 12863: 2003 (07 8531), Prepravné fľaše na plyny. Periodická inšpekcia a údržba fliaš na rozpustený acetylén. - Zaťko, Jozef; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12863: 2002