STN EN 12863: 2003 (07 8531), Prepravné fľaše na plyny. Periodická inšpekcia a údržba fliaš na rozpustený acetylén. - Zaťko, Jozef; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12863: 2002
Spracovateľ: Jozef Zaťko, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 51 Plynárenstvo, TNK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy