STN EN 12863/A1: 2006 (07 8531), Prepravné fľaše na plyny. Periodická inšpekcia a údržba fliaš na rozpustený acetylén. Zmena A1. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A1 STN EN 12863: 2003 je slovenskou verziou EN 12863: 2002/A1: 2005
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo, TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy