STN EN 13096: 2004 (07 8550), Fľaše na prepravu plynov. Podmienky plnenia plynov do nádob. Jednozložkové plyny. - Pribula, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13096: 2003