STN EN 13096: 2004 (07 8550), Fľaše na prepravu plynov. Podmienky plnenia plynov do nádob. Jednozložkové plyny. - Pribula, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13096: 2003
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13096 z júna 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Pribula. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Dátum účinnosti opravy normy: február 2007
Keywords: normy