STN EN 12205: 2002 (07 8603), Prenosné fľaše na plyny. Nevymeniteľné kovové fľaše na plyn. - Chnapko, Rudolf; Bendis, Robert; Dania, Jan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12205: 2001 v českom jazyku