STN EN 12205: 2002 (07 8603), Prenosné fľaše na plyny. Nevymeniteľné kovové fľaše na plyn. - Chnapko, Rudolf; Bendis, Robert; Dania, Jan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 103 Lahve na přepravu plynů (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12205: 2001 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 12205 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Robert Bendis, Jan Dania. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Kotly a tlakové nádoby, TNK 103 Lahve na přepravu plynů
Keywords: normy