STN EN 13720: 2003 (07 8614), Fľaše na prepravu plynov. Podmienky plnenia acetylénových batérií na vozidlách. - Chnapko, Rudolf; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13720: 2002
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13720 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy