STN EN ISO 15245-1: 2002 (07 8644), Fľaše na plyny. Paralelné závitové pripojenia plynových ventilov na fľaše Časť 1 Technické požiadavky (ISO 15245-1: 2001) - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 15245-1: 2001