STN EN ISO 15245-2: 2002 (07 8644), Fľaše na plyny. Paralelné závitové pripojenia plynových ventilov na fľaše Časť 2 Kontrola kalibrom (ISO 15245-2: 2001) - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 15245-2: 2001