STN EN ISO 15245-2: 2002 (07 8644), Fľaše na plyny. Paralelné závitové pripojenia plynových ventilov na fľaše Časť 2 Kontrola kalibrom (ISO 15245-2: 2001) - Brodňan, Ladislav; Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 51 Plynárenstvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 15245-2: 2001
Spracovateľ: Ladislav Brodňan, Robert Bendis. Technická normalizačná komisia: TNK 51 Plynárenstvo, TNK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy