STN EN 60045-1: 2001 (08 0030), Parné turbíny Časť 1 Špecifikácie - Jurík, Milan; Pavlík, Martin; Drahý, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 60045-1: 1993 v čekej verzii
Táto norma nahrádza STN 08 0030 z 16. 6. 1976 v celom rozsahu
Spracovateľ: Milan Jurík, Martin Pavlík, Jozef Drahý.
Keywords: normy