STN EN 60953-1: 2003 (08 0032), Pravidlá na tepelné preberacie skúšky parných turbín Časť 1 Metóda A. Vysoká presnosť veľkých kondenzačných parných turbín - Jurík, Milan; Pavlík, Martin; Kocourek, Norbert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 43 Elektroenergetika; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 60953-1: 1995
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60953-1 z augusta 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Milan Jurík, Martin Pavlík, Norbert Kocourek. Technická normalizačná komisia: TNK 43 Elektroenergetika
Keywords: normy