STN EN 61063: 2001 (08 0040), Akustika. Meranie hluku šíreného vzduchom, vyžarovaného parnými turbínami a nimi poháňanými strojmi. - Žiaran, Stanislav; Pavlík, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61063: 1996