STN EN 61063: 2001 (08 0040), Akustika. Meranie hluku šíreného vzduchom, vyžarovaného parnými turbínami a nimi poháňanými strojmi. - Žiaran, Stanislav; Pavlík, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 61063: 1996
Spracovateľ: Stanislav Žiaran, Martin Pavlík. Technická normalizačná komisia: TNK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy