STN EN 60994: 2002 (08 5014), Pokyny na meranie vibrácií a pulzácií v hydraulických strojoch (turbínach, akumulačných čerpadlách a čerpadlových turbínach) na vodnom diele. - Mokráňová, Silvia; Pavlík, Martin; Kolář, Jozef; Půlpitel, Luděk (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma je identická s EN 60994: 1992 v českej verzii