STN EN 60994: 2002 (08 5014), Pokyny na meranie vibrácií a pulzácií v hydraulických strojoch (turbínach, akumulačných čerpadlách a čerpadlových turbínach) na vodnom diele. - Mokráňová, Silvia; Pavlík, Martin; Kolář, Jozef; Půlpitel, Luděk; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. Vodní turbíny a akumulační čerpadla (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma je identická s EN 60994: 1992 v českej verzii
Spracovateľ: Silvia Mokráňová, Martin Pavlík, Jozef Kolář, Luděk Půlpitel. Technická normalizačná komisia: TNK 48 Vodní turbíny a akumulační čerpadla
Keywords: normy