STN EN 61116: 2002 (08 5017), Pravidlá voľby technologických zariadení malých vodných elektrární. - Mokráňová, Silvia; Pavlík, Martin; Kolář, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61116: 1994 v českej verzii