STN EN 61116: 2002 (08 5017), Pravidlá voľby technologických zariadení malých vodných elektrární. - Mokráňová, Silvia; Pavlík, Martin; Kolář, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 48 Vodní turbíny a akumulační čerpadla (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 61116: 1994 v českej verzii
Spracovateľ: Silvia Mokráňová, Martin Pavlík, Jozef Kolář. Technická normalizačná komisia: TNK 48 Vodní turbíny a akumulační čerpadla
Keywords: normy