STN ISO 11042-2: 2004 (08 9010), Plynové turbíny. Emisie odpadových plynov Časť 2 Automatizované emisné monitorovanie - Davidová, Viera; Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 28 Ochrana ovzdušia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 11042-2: 1996
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN ISO 11042-2 z júna 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viera Davidová, Daša Borovská. Technická komisia: TK 28 Ochrana ovzdušia
Keywords: normy