STN EN 1834-2: 2001 (09 0106), Piestové spaľovacie motory. Bezpečnostné požiadavky na konštruovanie a stavbu motorov na použitie v potenciálne výbušných atmosférach Časť 2 Motory skupiny I na použitie v podzemných banských dielach náchylných na tvorbu banského plynu a/alebo horľavého prachu - Sekerešová, Drahomíra; Gábriš, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1834-2: 2000