STN EN 1834-3: 2001 (09 0106), Piestové spaľovacie motory. Bezpečnostné požiadavky na konštruovanie a stavbu motorov na použitie v potenciálne výbušných atmosférach Časť 3 Motory skupiny II na použitie v atmosférach s horľavým prachom - Sekerešová, Drahomíra; Gábriš, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1834-3: 2000
Spracovateľ: Drahomíra Sekerešová, Jozef Gábriš. Technická normalizačná komisia: TNK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy