STN 11 0000: 2002, Rozdelenie a terminológia čerpadiel. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Walter, Jaromír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 57 Čerpadlá; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 61 Čerpadla (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ČSN 11 0000: 1994 v českom jazyku
Táto norma nahrádza STN 11 0000 z 23. 12. 1969 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Ján Madár, Jaromír Walter. Technická normalizačná komisia: TNK 57 Čerpadlá, TNK 61 Čerpadla
Keywords: normy