STN EN ISO 5198: 2001 (11 0005), Odstredivé, diagonálne a axiálne čerpadlá. Predpísané skúšky hydraulickej výkonnosti. Trieda presnosti. - Zaťko, Jozef; Madár, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 5198: 1987