STN EN ISO 5198: 2001 (11 0005), Odstredivé, diagonálne a axiálne čerpadlá. Predpísané skúšky hydraulickej výkonnosti. Trieda presnosti. - Zaťko, Jozef; Madár, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 57 Čerpadlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 5198: 1987
Spracovateľ: Jozef Zaťko, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 57 Čerpadlá
Keywords: normy