STN EN 12483: 2001 (11 0039), Čerpadlá na kvapaliny. Čerpacie agregáty s meničom kmitočtu. Skúšky garantovaných parametrov a kompatability. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 57 Čerpadlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12483: 1999
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Ján Madár. Technická normalizačná komisia: TNK 57 Čerpadlá
Keywords: normy