STN EN 12756: 2002 (11 0105), Mechanické upchávky. Hlavné rozmery, označovanie a kódy materiálov. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Walter, Jaromír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12756: 2000 v českom jazyku