STN EN 12756: 2002 (11 0105), Mechanické upchávky. Hlavné rozmery, označovanie a kódy materiálov. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján; Walter, Jaromír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 57 Čerpadlá; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 61 Čerpadla (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12756: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza STN 11 0105 z 29. 3. 1991 a anglické znenie STN EN 12756 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Chnapko, Ján Madár, Jaromír Walter. Technická normalizačná komisia: TNK 57 Čerpadlá, TNK 61 Čerpadla
Keywords: normy