STN EN ISO 9908: 2000 (11 3015), Technické požiadavky na odstredivé čerpadlá. Trieda III (ISO 9908: 1993). - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9908: 1997